Ajokaivin Oy

Maanrakennustyöt Pirkanmaan alueella

Maanrakennus Pirkanmaa

Suoritamme kestävää pohjarakentamista pihojen ja teiden parhaaksi.

Maanrakennus on tärkeä osa uudisrakentamista. Niin omakotitalot, pihamaat, tiet kuin kunnallistekniikkakin ovat riippuvaisia ammattimaisesta maanrakennuksesta. Ajokaivin Oy:ltä saat tukevat maanrakennustyöt vuosien kokemuksella kiinteistöjen ja teiden pohjaksi.

Kestävää pohjarakentamista pihojen ja teiden parhaaksi

Maanrakennustyöt suunnitellaan aina huolellisesti ja aikataulutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaivuutöissä teemme huolelliset maa-ainesten kuorinnat, maantäytöt sekä maansiirrot. Teemme pohjanvahvistukset ja erilaiset pengerrykset. Samalla huolehdimme sadevesijärjestelmien sekä salaojien kaivuista.

Koko maanrakennusprojektissa on tärkeää huomioida kustannusten hallinta, riskien kartoittaminen, työvaiheet sekä alakohtaiset määräykset. Oli kyseessä mikä tahansa hanke, pidämme huolen projektin kokonaisvaltaisesta onnistumisesta. 

Kun pohjien kaivuutyöt suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti, jatkorakentaminen käy turvallisesti. Tämä takaa pihoille ja teille kestävää sekä pitkää käyttöikää vuodenajasta toiseen. 

Toteutamme työt toiveidesi mukaan joko kokonaisvaltaisena palveluna tai osaurakointina.

Ammattimainen maanrakennus palvelee sekä rakennuksen käyttäjää että ympäristöä. Palvelemme Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä »

Maansiirtotyöt

Teemme maansiirtotyöt tukevalla kalustollamme esimerkiksi talojen ja teiden pohjakaivuiden yhteydessä. Maansiirtotöiden ammattilaisina tunnemme maa-ainekset ja niiden käyttötavat läpikotaisin.

Lue lisää 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maanrakennuspalveluistamme.

Lue lisää »