Ajokaivin Oy

Maansiirtotyöt Pirkanmaalla

Maansiirtotyöt piharakentamisen ammattilaiselta  

Erilaiset työkohteet tarvitsevat erilaista maa-ainesta. Me tunnemme maa-ainekset ja niiden käyttökohteet. Teemme maansiirtotyöt siirtoihin soveltuvalla kalustollamme esimerkiksi talojen ja teiden pohjakaivuiden yhteydessä. Samalla huolehdimme pihamaiden muotoiluista ja pengerryksistä.

Ajamme pois maa-ainekset rakennustyömailta ja piharakennuksilta, oli kyseessä sitten multa, hiekka, sora tai mikä tahansa muu maa-aines. Maansiirto toimii myös päinvastoin: toimitamme uuden maa-aineksen täytemaaksi paikan päälle. Ylijäävä aines kuljetetaan edelleen pois rakennuskohteesta. 

Tienpohjien perusparannustöissä, pohjatöissä ja muutostöissä huolehdimme pinnantasauksista ja sorien sekä muiden tiemaa-ainesten kuljetuksista. Tutustumme aina jokaiseen työkohteeseen huolellisesti. Huomioimme yksilöllisesti maanrakennuskohteen erityispiireet ja asiakkaan esittämät toiveet. Pidämme huolen, että kohteen vaatima maa-aineksen määrä ja laatu on oikea. Laaja palvelualueemme käsittää Pirkanmaan alueen.

Tilaa maansiirtotyöt alan ammattilaiselta!

Ota yhteyttä »

Vesi- ja viemärityöt

Talon perustukset ja ympäristö tulee suojata mahdollisilta vesivahingoilta sekä muilta veden aiheuttamilta vahingoilta. Me teemme huolelliset vesi- ja viemärityöt, joilla vältytään ikäviltä kosteushaitoilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maanrakennuspalveluistamme.

Lue lisää »